De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Întinderea anal

Buletin informativ

AssSpreader™ - butt plug anal pentru dilatare anală - tunnel butt plug

AssSpreader™ este un plug anal special care menține anusul larg deschis 24/7. O jucărie sexuală anală bizară, perfectă pentru întinderea anală extremă cu penetrare anală simultană. În funcție de dimensiune, acest butt plug cu deschidere în tunel este potrivit pentru utilizatorii mai puțin experimentați, profesioniști și iubitori de BDSM!

Mai multe informații

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    AssSpreader™ este un plug anal special care menține anusul larg deschis 24/7. O jucărie sexuală anală bizară, perfectă pentru întinderea anală extremă cu penetrare anală simultană.

    Potrivit pentru utilizatorii mai puțin experimentați, profesioniști și iubitori de BDSM! AssSpreader™ este un plug anal care oferă ceea ce promite.

    Cu acest butt plug, atât începătorii, cât și utilizatorii experimentați pot obține o întindere anală durabilă și rezultate impresionante. AssSpreader™ de la MEO ® menține anusul larg deschis, garantează senzații extreme și întinde anusul într-o mișcare circulară cu rezultate clar vizibile. Perfect pentru a menține anusul permanent deschis. A fi atât de expus este pur și simplu genial!

    Design perfect:

    Nu am făcut niciun compromis atunci când am ales materialul. AssSpreader™ este fabricat din silicon de înaltă calitate, cu o suprafață moale catifelată. Este suficient de dur pentru a fi introdus cu ușurință, dar suficient de flexibil pentru a asigura un nivel foarte ridicat de confort și o fixare sigură, fără a aluneca din anus.

    Cum se utilizează AssSpreader™?

    Acest plug anal de la MEO a fost proiectat astfel încât să poată fi comprimat înainte de inserție și să se extindă la dimensiunea maximă doar după ce este introdus complet în anus! Este foarte ușor de utilizat! Înainte de utilizare, cele două părți ale plugului anal sunt presate împreună. De îndată ce AssSpreader™ este introdus complet, cele două părți se despart și extind anusul la mai mult de două ori dimensiunea sa inițială. Antrenamentul anal regulat cu AssSpreader™ asigură, de asemenea, că rezultatul (anus larg deschis) este permanent.

    AssSpreader™ în 3 mărimi:

    • S = începător: lungime totală 8 cm, lungime inserabilă 7 cm, diametru când este comprimat 3,5 cm, diametru când este depărtat 4,8 cm, diametru interior 1,5 cm.
    • M = avansat: lungime totală 10 cm, lungime inserabilă 9 cm, diametru la compresie 4,6 cm, diametru la depărtare 6 cm, diametru interior 2 cm.
    • L = anal pro: lungime totală 12 cm, lungime inserabilă 11 cm, diametru la compresie 5 cm, diametru la depărtare 7 cm, diametru interior 2,5 cm.


    Dilatare anală pentru începători și utilizatori avansați!

    Spre deosebire de alte dilatatoare anale, AssSpreader™ este potrivit pentru Oricine care iubește dilatarea anală extremă și îi place să experimenteze cu jucării sexuale anale. Fie că este începător sau profesionist anal, bărbat sau femeie, AssSpreader™ este potrivit pentru toată lumea.

    Care sunt avantajele AssSpreader™ sau ale unui plug anal cu deschidere?

    Un plug anal gol, cunoscut și sub numele de Anal Tunnel Plug, este un plug anal care este gol pe interior. Acesta este introdus în anus și menține anusul deschis, astfel încât să puteți privi în interior fără obstacole. AssSpreader™ este, de asemenea, utilizat pentru jocuri cu diverse lichide, cum ar fi lubrifiant sau apă. Un plug anal precum AssSpreader™ oferă, de asemenea, posibilitatea penetrării anale cu un dildo anal lung sau un dildo gonflabil. AssSpreader™ poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei și este conceput pentru cei cărora le place să experimenteze diferite tipuri de stimulare anală.

    Instrucțiuni importante pentru curățarea AssSpreader™!

    Înainte de a utiliza AssSpreader™ sau orice alt plug anal, trebuie să îl curățați bine. Apa caldă și un săpun blând sunt de obicei suficiente. Pentru o curățare igienică, puteți utiliza spray-ul nostru VeryClean. AssSpreader™ este fabricat din silicon și are o suprafață neporoasă, făcând dificilă aderarea bacteriilor și a particulelor de murdărie. Desigur, curățarea după utilizare este deosebit de importantă. Poate fi recomandabil să utilizați o duș anală pentru a curăța intestinul înainte de a introduce AssSpreader™ în anus.

    Ce lubrifiant trebuie să folosesc pentru AssSpreader™?

    Pentru a introduce AssSpreader™ în anus, vă recomandăm să utilizați un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo. Umeziți atât anusul, cât și AssSpreader™ cu lubrifiantul. Spray-ul nostru EXTREMEO facilitează dilatarea anală și permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să introducă AssSpreader™ cu ușurință. Vă rugăm să nu utilizați lubrifianți pe bază de silicon, deoarece aceștia ar deteriora materialul de înaltă calitate al AssSpreader™!

    Mai multe detalii:

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Parfait

    Produit conforme à la description, supporte très bien l’application de lubrifiant et se lave également très bien. Je le recommande.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Deutsche Qualität

    Dieser Tunnel-Analplug überzeugt durch seine hervorragende Qualität. Das weiche, aber stabile Silikon fühlt sich angenehm im Anus an und behält seine Form, ohne sich zu verformen oder ungewollt hineinzurutschen.

    Der Analplug besteht aus modernem, glattem Silikon – kein klebriges Material wie bei chinesischen Plagiaten. Das Einführen ist mühelos, und dank der durchdachten Form bleibt der Analplug sicher an Ort und Stelle. Anders als bei vielen anderen Modellen aus Asien, kann er nicht einfach herausgedrückt werden.

    Selbst über längere Zeit lässt sich dieser Analplug bequem tragen.

      Evaluare 

      He loves to see me walk round with it in

      Boss bought the large, as they say it took some time train my ass to open that wide but amazingly it didnt collapse when in. He loves to see me walk round with it in , seeing my open ass. feels soo wierd cool air deep up me. Oh and yes he has fucked me thru it with a dildo.....

        Evaluare 

        WONDERFUL

        Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

          Scrieți-vă propria recenzie

          AssSpreader™ - butt plug anal pentru dilatare anală - tunnel butt plug

          AssSpreader™ - butt plug anal pentru dilatare anală - tunnel butt plug

          AssSpreader™ este un plug anal special care menține anusul larg deschis 24/7. O jucărie sexuală anală bizară, perfectă pentru întinderea anală extremă cu penetrare anală simultană. În funcție de dimensiune, acest butt plug cu deschidere în tunel este potrivit pentru utilizatorii mai puțin experimentați, profesioniști și iubitori de BDSM!

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          30 alte articole din aceeași categorie: