De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Măști de ochi și ochișori

Buletin informativ

Mască anatomică pentru ochi din piele - colecția San Francisco

Masca de ochi din piele, care face parte din colecția noastră San Francisco, este una dintre cele mai bune măști de ochi! Această mască de ochi combină confortul și confortul plăcut la purtare cu o funcționalitate ridicată și este rezultatul unei munci solide de șelărie.

Mai multe informații

5861/T01

76,99 €


-10,00 €

66,99 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Masca de ochi din piele, care face parte din colecția noastră San Francisco, este una dintre cele mai bune măști de ochi! Această mască de ochi combină confortul și confortul plăcut la purtare cu o funcționalitate ridicată și este rezultatul unei munci solide de șelărie. Adaptarea perfectă, căptușeala bine gândită și puntea nazală turnată asigură o potrivire optimă și opacitate absolută.

    Avantajele:

    • Potrivire perfectă: Puntea nazală turnată și căptușeala sofisticată asigură că masca de ochi se potrivește bine și confortabil, fără să alunece. Acest lucru garantează opacitatea absolută și intensifică experiența senzuală.
    • Confort maxim la purtare: Datorită materialelor de înaltă calitate și a unei șelări atente, masca pentru ochi oferă un confort de neegalat la purtare chiar și în timpul sesiunilor BDSM mai lungi. Căptușeala interioară moale, căptușită, se mulează ușor pe piele și previne punctele de presiune.
    • Manoperă de primă clasă: Masca pentru ochi din colecția San Francisco se caracterizează prin nivelul ridicat de funcționalitate și designul anatomic. Manopera robustă și utilizarea materialelor de înaltă calitate garantează o durată lungă de viață a produsului.


    Masca de ochi din colecția San Francisco este rezultatul multor ani de experiență și al unei măiestrii perfecte. Aceasta a fost dezvoltată pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de confort și funcționalitate.

    Căptușeala și zona turnată a nasului asigură o potrivire perfectă și împiedică pătrunderea luminii, ceea ce intensifică toate celelalte simțuri și face ca fiecare atingere să fie mai intensă. Această mască de ochi din piele este adesea folosită în activitățile BDSM și bondage pentru a intensifica impresiile senzoriale și a crea o senzație de predare completă. Prin privarea purtătorului de vedere, atenția se concentrează asupra celorlalte simțuri, permițând ca atingerea, sunetele și mirosurile să fie percepute mult mai intens.

    Masca de ochi intensifică sentimentul de dominație și supunere și creează o intimitate și mai profundă între parteneri.Mai multe detalii:

    • Masca anatomică pentru ochi BDSM - colecția San Francisco
    • Material: Piele căptușită de înaltă calitate
    • Design: Se potrivește perfect cu o secțiune anatomică a nasului pentru opacitate absolută
    • Confort: Căptușeală interioară moale și căptușită pentru un confort maxim la purtare
    • Manoperă: Șelărie solidă pentru longevitate și durabilitate
    • Aplicare: Ochelari de soare: Ideal pentru activități BDSM și bondage pentru a intensifica impresiile senzuale
    • Masca pentru ochi din colecția San Francisco este un accesoriu indispensabil pentru oricine dorește să își ducă experiențele BDSM la un nou nivel.
    • Magazinul BDSM MEO oferă o selecție largă de măști pentru ochi și alte produse BDSM pentru toate preferințele și fanteziile. Vizitați magazinul MEO și descoperiți numeroasele posibilități oferite de măștile de ochi și alte accesorii BDSM de înaltă calitate. Colecția include diferite tipuri de măști de ochi, inclusiv măști de ochi din piele căptușită, măști de ochi din mătase de lux și măști de ochi din neopren durabile, toate special concepute pentru diferite nevoi și preferințe. Fiecare mască de ochi din magazinul MEO este concepută pentru a maximiza experiența senzorială prin blocarea vederii și accentuarea altor simțuri, cum ar fi atingerea, mirosul și auzul. Măștile de ochi MEO sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru fanii BDSM experimentați. Măștile de ochi de la MEO nu oferă doar confort și comoditate, ci și posibilitatea de a duce sexul la un nou nivel prin privarea senzorială. Materialele de înaltă calitate și manopera atentă a produselor noastre garantează o durată de viață lungă și o experiență de purtare minunată. Fie că este vorba de momente intime în doi sau de sesiuni BDSM mai intense, măștile pentru ochi din magazinul MEO sunt versatile și reprezintă întotdeauna o îmbogățire. Pe lângă măștile pentru ochi, magazinul MEO bondage oferă o gamă largă de alte produse BDSM, cum ar fi cătușe, călușuri, bice și multe altele. Toate produsele sunt perfect coordonate pentru a asigura o experiență BDSM completă și satisfăcătoare. Magazinul MEO acordă o mare importanță calității și siguranței, astfel încât fiecare produs îndeplinește cele mai înalte standarde și garantează o utilizare sigură.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Konzentrations- und Genusshilfe

    Ich schätze die sehr gute Augenmaske, denn sie hilft mir ausgezeichnet, mich auf jegliche Berührungen durch die Hände meiner Dame oder durch von ihr eingesetzte Toys und vor allem auch auf geile Stimulation mit zarten oder festeren Peitschenhieben auf alle sensiblen Stellen zu konzentrieren und entsprechend zu erleben und zu genießen. Aber ich leide auch, denn so kann ich meine Dame in ihren geilen Dessous nicht beobachten.

      Evaluare 

      Perfekt für Kontaktlinsen - Träger

      Perfekt für Kontaktlinsen - Träger !!! Ich liebe diese Maske. Sie ist echt ultimativ, man sieht aboslut nix. Ich bin Kontaktlinsen-Träger und bei normalen Augenmasken muss ich die Linsen vorher rausnehmen. Bei dieser Maske überhaupt nicht !!! Total genial.

      • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Article super, merci

      Le masque est très bien conçu Grace a la partie pour le nez ce masque occulte complètement la lumière, article super, merci

      • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Je recommande ce produit

      Produit excellent, ne fais pas mal au nez, couvre bien les yeux et ne laisse pas de marque.
      S'adapte a toutes les tetes.
      Prix raisonable
      Je recommande ce produit

      • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      This blindfold is the best blindfold you'll ever find.

      This blindfold is the best blindfold you'll ever find. It's comfortable, snug, keeps all the light out, and good if someone wear's contacts because the padding underneath the eye prevents any pressure from being on the eye directly, hence, no more irritated eyes.

      • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Die beste Augenmaske der Welt

      Die DeLuxe Augenmaske schaut nicht nur bequem aus, sie ist es auch. Sie ist sehr gut gefertigt und besteht aus einem hochwertigen Leder und ist zudem noch angenehm weich gepolstert. Diese Maske verdeckt komplett die Augen. Dank der Polsterung, die sich sanft auf die Augenlieder legt, hält man auch automatisch die Augen geschlossen. Das Tragegefühl der Maske ist wirklich sehr gut. Gerade für alle diejenigen die auf Isolation (Deprivation) stehen, aber die komplett geschlossenen Kopfmasken nicht mögen, ist diese Maske hier eine sehr gute Alternative.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Very well designed and crafted

      Very well designed and crafted, looked beautiful on my sub's face. the blindfold is cupped so the wearer can blink and keep their eyes open, but still lets through almost if not no light at all.

      • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Mască anatomică pentru ochi din piele - colecția San Francisco

      Mască anatomică pentru ochi din piele - colecția San Francisco

      Masca de ochi din piele, care face parte din colecția noastră San Francisco, este una dintre cele mai bune măști de ochi! Această mască de ochi combină confortul și confortul plăcut la purtare cu o funcționalitate ridicată și este rezultatul unei munci solide de șelărie.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      17 alte articole din aceeași categorie: