De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Măști de ochi și ochișori

Buletin informativ

Mască de ochi BDSM din piele naturală - cu închidere Velcro

Masca noastră de ochi din piele naturală oferă condițiile ideale pentru sexul neîngrădit în întunericul incitant, datorită opacității sale absolute. Această mască de ochi este o bază BDSM indispensabilă, care face ca fiecare sesiune de bondage să fie și mai intensă și mai senzuală. Te ajută să te lași complet liber, să îți dezlănțui fanteziile și să te bucuri de experiență fără obstacole.

Mai multe informații

5258/T01

disponibil

    Mai multe informații

    Masca noastră de ochi din piele naturală oferă condițiile ideale pentru sexul fără inhibiții în întunericul incitant, datorită opacității sale absolute. Această mască de ochi este o bază BDSM indispensabilă, care face ca fiecare sesiune de bondage să fie și mai intensă și mai senzuală. Te ajută să te lași complet liber, să îți dezlănțui fanteziile și să te bucuri de experiență fără obstacole.

    Prin dezactivarea percepției vizuale, toate celelalte simțuri sunt intensificate, ceea ce face ca atingerea și stimularea să fie și mai intense și imediate. Fabricată din piele de înaltă calitate, masca pentru ochi este durabilă și confortabilă. Căptușeala ușoară asigură un confort ridicat la purtare și un întuneric absolut, astfel încât să vă puteți cufunda pe deplin în fanteziile dumneavoastră. De îndată ce ochii sunt închiși de masca de ochi, toate celelalte simțuri sunt intensificate, iar atingerea și stimulii sunt percepuți mai intens. Tensiunea crește, de asemenea, deoarece nu puteți vedea ce plănuiește partenerul dvs. în continuare prin masca de ochi.

    Mărturii ale clienților:

    • Marco relatează o experiență deosebit de intensă în care încheieturile i-au fost legate și prietenul său i-a lins testiculele în timp ce Marco purta masca noastră de ochi. Acest lucru a dus la un orgasm excepțional de puternic pe care Marco nu l-a mai experimentat niciodată.
    • Georg din Berlin a relatat despre primul său sex anal cu o mască de ochi: "La început am fost speriat, dar apoi am reușit să mă relaxez complet și să mă bucur din plin de experiență. Masca pentru ochi m-a ajutat să mă concentrez asupra senzațiilor intense și a făcut ca momentul să fie de neuitat".


    Masca de ochi din piele naturală din magazinul MEO este un accesoriu esențial pentru oricine dorește să își intensifice experiențele BDSM. Cu opacitate absolută și confort ridicat la purtare, masca pentru ochi oferă o întuneric incitant și sporește simțurile pentru a experimenta atingerea și stimularea și mai intens.

    Potrivirea perfectă și materialul de înaltă calitate fac din această mască de ochi un must-have pentru fiecare sesiune BDSM.Mai multe detalii:

    • Mască de ochi BDSM realizată din piele naturală - cu închidere Velcro
    • Material: Piele naturală, închidere Velcro
    • Căptușeală plăcută: Căptușeala măștii de ochi asigură un nivel ridicat de confort și o potrivire plăcută.
    • Formă anatomică: Masca de ochi se adaptează perfect la forma feței și împiedică pătrunderea luminii.
    • Design extra moale: Această mască de ochi este un punct de atracție în magazinul MEO și un bestseller! Face parte din echipamentul erotic de bază pentru fiecare sesiune BDSM.
    • Design fabricat în Germania: Design de înaltă calitate și elegant al măștii de ochi, fabricat la cele mai înalte standarde de calitate.
    • Pe lângă această mască de ochi din piele naturală, magazinul MEO oferă și multe alte produse care asigură o deprivare senzorială intensă și experiențe BDSM incitante. Gama include măști din neopren, măști din piele, măști de gaz, măști din latex și diverse gag-uri. Măștile din neopren oferă o potrivire fermă, dar flexibilă și sunt cunoscute pentru că înăbușă eficient sunetul și blochează complet lumina. Deoarece sunt ușoare și respirabile, sunt ideale pentru sesiuni lungi. Măștile din piele sunt robuste și oferă atât protecție vizuală, cât și fonică. Pielea de înaltă calitate oferă o senzație de lux și o senzație intensă, perfectă pentru orice sesiune BDSM. Măștile cu gaz oferă o combinație unică de control al respirației și de privare senzorială și sunt deosebit de eficiente în scenariile care necesită control și restricție maximă. Măștile din latex se potrivesc perfect pe piele și oferă o experiență de purtare intensă și erotică. Acestea sunt deosebit de populare pentru jocurile fetișiste și experiențele BDSM concentrate. Diferitele călușuri din magazinul MEO - de la călușul cu inel și cu bilă la călușul de gură - oferă niveluri suplimentare de control. Acestea împiedică comunicarea verbală și cresc fluxul de salivă, ceea ce duce la experiențe BDSM și mai intense. Magazinul MEO oferă, prin urmare, o gamă largă de produse de deprivare senzorială care pot îmbunătăți orice sesiune BDSM. De la măști din neopren și piele la măști de gaz și latex și diverse călușuri, există un accesoriu potrivit pentru fiecare nevoie și preferință pentru a garanta un control total și o experiență intensă.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Pitchblack! Top Maske für wenig Geld

    Super bequem und angenehmes Material. Sitzt sehr gut und macht absolut Dunkel. Der Klett verschluss lässt sie schnell anlegen.
    Für so wenig Geld ein must buy

      Evaluare 

      So comfortable..

      So comfortable...blocks out all the light and doesn't put pressure on the eyes like some others do.

      • 2 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Parfait

      Laissez lui ou elle le porter afin de faire augmenter la tension sexuelle entre vous deux! Ce masque oculaire doux reste à sa place grâce à son élastique confortable.

      • 0 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Bondage Augenmaske

      Die Augenmaske hält, was sie verspricht. Sie war für meinen Sub, der nicht alles sehen soll, was ich mit ihm vorhabe (zum Beispiel Spiele mit Kerzenwachs). Die Maske ist Licht-dicht und sitzt bequem. Anfänglich war das Band etwas stramm (bei sehr großem Kopfumfang. Die Augenmaske ist preiswert, hat eine gute Qualität und ist empfehlenswert.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Lovely item

      This item feels like a sleeping mask!

      It is incredibly comfy to wear. Me and my partner have both used it. The best feeling is when you both can sense what the other is going to do. I'm in love with this item!

      We use it most of the time and have never got bored of using it. We love it. MEO rocks!

      • 2 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Good product

      Comfortable and works well, this product does exactly what you want it to. For a small price, good quality and really good service, you won't be disappointed.

      • 2 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Angenehm zu tragen.

      Habe die Maske zusammen mit der Bettfessel von MEO bestellt. Ist klasse kombinierbar. Die Maske ist zwar nicht 100% blickdicht (Licht strahlt an der Nase durch) aber sehen kann man damit überhaupt nichts. Außerdem ist sie angenehm zu tragen.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      This is the most comfortable blindfold we have had yet!

      This is the most comfortable blindfold we have had yet! Going to have some new kinky memories!

      • 4 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Mască de ochi BDSM din piele naturală - cu închidere Velcro

      Mască de ochi BDSM din piele naturală - cu închidere Velcro

      Masca noastră de ochi din piele naturală oferă condițiile ideale pentru sexul neîngrădit în întunericul incitant, datorită opacității sale absolute. Această mască de ochi este o bază BDSM indispensabilă, care face ca fiecare sesiune de bondage să fie și mai intensă și mai senzuală. Te ajută să te lași complet liber, să îți dezlănțui fanteziile și să te bucuri de experiență fără obstacole.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      17 alte articole din aceeași categorie: