De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mărgele anale

Buletin informativ

Butt plug PleasureBeads™ - plăcerea ta anală 24 de ore din 24!

Descoperiți combinația supremă de butt plug și mărgele anale cu unicul nostru Butt Plug PleasureBeads™. Acest produs inovator combină avantajele ambelor lumi și vă oferă experiența extraordinară pe care o meritați.

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    Descoperiți combinația supremă de butt plug și mărgele anale cu unicul nostru Butt Plug PleasureBeads™. Acest produs inovator combină avantajele ambelor lumi și vă oferă experiența extraordinară pe care o meritați. Fie că sunteți începător sau expert în anal, Butt Plug PleasureBeads™ se adaptează perfect nevoilor dvs. Combinația ideală de mărgele anale și butt plug îți oferă plăcere discretă 24 de ore din 24. Alege din patru dimensiuni cu diametre de la 2,5 cm la 4,7 cm și lungimi de la 15 cm la 32 cm pentru a găsi potrivirea perfectă pentru tine. Fabricat din silicon moale, potrivit pentru corp, care se simte confortabil și este ușor de curățat. Baza special concepută, de formă anatomică, se potrivește bine între fese și asigură că butt plugul este ținut ferm în anus.

    Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei, butt plugul PleasureBeads™ oferă stimulare intensă și experiențe senzuale de neegalat atât atunci când este introdus în anus, cât și atunci când este scos. Designul ingenios și dimensiunile diferite ale mărgelelor permit o variație individuală a senzațiilor și o experiență de plăcere de neuitat care face fiecare moment excitant și unic.

    Avantaje la prima vedere:

    • potrivit 24/7: Combinația ideală de mărgele anale și butt plug oferă plăcere non-stop, 24 de ore pe zi și chiar și în timp ce dormi.
    • Dimensiuni diferite: Alegeți din patru dimensiuni cu diametre de la 2,5 cm la 4,7 cm și lungimi de la 15 cm la 32 cm pentru o potrivire perfectă.
    • Material de înaltă calitate: Fabricat din silicon moale, potrivit pentru corp, care se simte confortabil și este ușor de curățat.
    • Bază modelată anatomic: Baza special concepută se așează bine între fese și asigură că butt plugul este ținut bine în anus.


    Pentru cea mai bună experiență, vă recomandăm lubrifiantul pe bază de apă Aquameo și spray-ul nostru Anal Relax Extremeo. După utilizare, puteți curăța cu ușurință Butt Plug PleasureBeads™ cu apă caldă, săpun blând și spray-ul nostru special VERYCLEAN.

    Butt plugul PleasureBeads™ este disponibil în diferite dimensiuni:

    • Mărimea S (începător) constă din trei mărgele cu diametrul de 2,5 cm, 3 cm și 3,5 cm și o lungime de aproximativ 150 mm.
    • Mărimea M (avansat) constă din patru bile cu diametrul de 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm și 3,8 cm și o lungime de aprox. 180 mm.
    • Mărimea L (avansată) constă din cinci bile cu diametre de 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm, 3,8 cm și 4,2 cm și o lungime de aproximativ 240 mm.
    • Mărimea XL (profesioniști anali) constă din șase mingi cu diametre de 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm, 3,8 cm, 4,2 cm și 4,7 cm și o lungime de aprox. 320 mm.


    Mai multe detalii:

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Heaven

    So I love the stretch the big ones (L and XL) gives me. It's pretty firm so I can only get three beads in. But the little one is prostate heaven. Tilt it forward so it's hitting your prostate and FUCK YOURSELF silly. I was screaming and spraying juice everywhere. Heaven!

      Evaluare 

      Absolut super verarbeitet!

      Diese Analplug-Analkugeln-Kombi ist wirklich super verarbeitet! Die Oberfläche ist schön glatt und es gibt keinen unangenehmen Geruch. Die Kugeln sind angenehm fest, ebenso wie die Verbindung dazwischen. Das ermöglicht, dass der Analplug tief eingeführt werden kann. Gleichzeitig ist er flexibel genug, um diesen "kleinen Begleiter" den ganzen Tag in sich herumzutragen, ohne dass es unangenehm wird – einfach perfekt!

        Evaluare 

        Perfekt für langes Tragen

        Lässt sich gut lange tragen kein unangenehmer Geruch nur die letzte Kugel reinzubekommen ist etwas schwierig aber wenn sie erst mal drin ist möchte man sie nie wieder rausziehen.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Butt plug PleasureBeads™ - plăcerea ta anală 24 de ore din 24!

          Butt plug PleasureBeads™ - plăcerea ta anală 24 de ore din 24!

          Descoperiți combinația supremă de butt plug și mărgele anale cu unicul nostru Butt Plug PleasureBeads™. Acest produs inovator combină avantajele ambelor lumi și vă oferă experiența extraordinară pe care o meritați.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          26 alte articole din aceeași categorie: