De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Manșoane pentru penis și capace pentru penis

Buletin informativ

Black Kinky Dick - Manșon pentru penis cu noduri

Acest manșon pentru penis cu nuielușe minunat de stimulative transformă orice penis obișnuit într-un Monster negru al sexului. Perfect pentru a trăi partea întunecată a fanteziilor tale! Descoperiți ce mai are de oferit acest manșon negru pentru penis din silicon aici la MEO..

Mai multe informații

3721/00

disponibil

    Mai multe informații

    Acest manșon pentru penis cu noduri stimulatoare minunate transformă orice penis obișnuit într-un Monster negru. Perfect pentru a trăi partea întunecată a fanteziilor tale!

    Descoperiți ce mai are de oferit acest manșon pentru penis din silicon negru aici la MEO... Acest manșon pentru penis cu nubs groși este un sfat absolut pentru oricine dorește să experimenteze ceva în plus în timpul sexului - fie anal sau vaginal. Nuburile groase masează fiecare punct din interiorul partenerului, intensificând fiecare mișcare și crescând senzația de plăcere.

    Fiecare penetrare provoacă o senzație intensă de furnicături și veți simți cum dvs. și partenerul dvs. explodați literalmente de dorință. Manșonul nostru negru pentru penis este o jucărie sexuală din silicon flexibil care se strecoară peste penis și se menține în poziție. Manșonul nostru pentru penis este disponibil în diferite dimensiuni, forme și texturi și asigură că sexul devine ceva foarte special pentru ambii parteneri.

    Manșonul nostru pentru penis este ceva foarte special!

    • Un manșon pentru penis face ca sexul să fie mai intens - fie anal sau vaginal. Nuburile stimulează mai intens și ating mai multe zone erogene, ceea ce crește semnificativ plăcerea. Fiecare penetrare în anus sau vagin se simte mai intens și oferă o senzație extraordinară de plăcere pentru ambii parteneri.
    • Design imaginativ: Manșonul negru pentru penis este o atracție absolută! Aceasta amintește de forma sălbatică a penisului unui animal sau de penisul misterios al unei creaturi mitice. Designul detaliat și structurile pronunțate oferă o plăcere vizuală și fizică intensă.
    • Rezistență mai lungă în timpul sexului: Un alt mare avantaj al manșonului pentru penis este că îi ajută pe bărbați să reziste mai mult în timpul sexului. Materialul mai gros reduce stimularea directă a penisului, ceea ce duce la sex incredibil de bun, care pur și simplu durează mai mult!
    • Silicon de înaltă calitate: Fabricat din silicon moale, prietenos cu corpul, manșonul pentru penis oferă confort și fiabilitate maxime. Materialul este hipoalergenic, fără latex și fără ftalați, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra plăcerii dumneavoastră.
    • Potrivire ideală: Manșonul negru pentru penis se potrivește sigur și ferm, deoarece se adaptează perfect la penisul și testiculele utilizatorului. Potrivirea flexibilă, dar stabilă, asigură faptul că manșonul pentru penis nu alunecă în timpul penetrării și rămâne întotdeauna în poziție.
    • Pur și simplu ingenios: datorită siliconului elastic, manșonul pentru penis este ușor de pus și de scos din nou. Se adaptează la diferite dimensiuni ale penisului și oferă o fixare confortabilă și fermă.
    • Ușor de curățat: După utilizare, manșonul pentru penis nubbed poate fi pur și simplu curățat cu apă caldă și săpun ușor. Pentru o curățare și mai temeinică, vă recomandăm spray-ul nostru VeryClean.


    Mai multe detalii:

    • Manșon pentru penis cu noduri
    • Potrivire: flexibilă, se adaptează la diferite dimensiuni ale penisului
    • Culoare: negru
    • Diametru: 30 mm
    • Lungime: 135 mm
    • Material: silicon
    • Aplicare: Întindeți penisul pe o parte și pe alta: Trageți manșonul penisului peste penis și bucla în jurul testiculelor pentru o fixare fermă și confortabilă. Bucurați-vă de senzațiile imaginative și intense oferite de acest accesoriu unic.
    • Lubrifiant pentru uz anal/vaginal: Utilizați un lubrifiant pe bază de apă de înaltă calitate, de exemplu Aquameo, pentru a face experiența și mai intensă și mai plăcută. Lubrifianții pe bază de apă sunt prietenoși cu pielea, ușor de spălat și compatibili cu toate jucăriile sexuale. Aquameo se asigură că manșonul penisului penetrează anusul sau vaginul ușor și lin - pentru o plăcere fără sfârșit și fără întrerupere.
    • Curățare ușoară: Curățarea manșonului pentru penis după utilizare este foarte ușoară. Pur și simplu folosiți apă caldă și un săpun blând sau spray-ul nostru VeryClean pentru a curăța bine manșonul pentru penis.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Scrieți-vă propria recenzie

      Black Kinky Dick - Manșon pentru penis cu noduri

      Black Kinky Dick - Manșon pentru penis cu noduri

      Acest manșon pentru penis cu nuielușe minunat de stimulative transformă orice penis obișnuit într-un Monster negru al sexului. Perfect pentru a trăi partea întunecată a fanteziilor tale! Descoperiți ce mai are de oferit acest manșon negru pentru penis din silicon aici la MEO..

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      23 alte articole din aceeași categorie: