De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Lubrifiant

Buletin informativ

BUTTR Fisting Cream - Lubrifiant pentru fisting

Dacă sunteți în căutarea unui lubrifiant deosebit de versatil și doriți să practicați atât fistingul anal, cât și vaginal, atunci ați găsit exact lubrifiantul potrivit cu BUTTR Fisting Cream. Chiar dacă preferi sexul deosebit de dur sau foarte intens, BUTTR Fisting Cream poate ține întotdeauna pasul cu cele mai sălbatice fantezii ale tale.

Mai multe informații

3268/500

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Dacă sunteți în căutarea unui lubrifiant deosebit de versatil și doriți să practicați atât fistingul anal, cât și vaginal, atunci ați găsit exact lubrifiantul potrivit cu BUTTR Fisting Cream. Chiar dacă preferi sexul deosebit de dur sau foarte intens, BUTTR Fisting Cream poate ține întotdeauna pasul cu cele mai sălbatice fantezii ale tale. BUTTR Fisting Cream este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea cu mănuși de fisting și diverse jucării sexuale.

    BUTTR Fisting Cream

    BUTTR Fisting Cream este lubrifiantul perfect pentru fistingul anal: spre deosebire de vagin, anusul nu își produce propriile secreții, motiv pentru care trebuie neapărat folosit un lubrifiant de lungă durată precum BUTTR Fisting Cream. BUTTR Fisting Cream este o cremă specială pentru penetrarea anală și vaginală. BUTTR Fisting Cream este mai groasă decât lubrifianții normali, ceea ce face penetrarea mai confortabilă și mai ușoară. Lubrifiantul este prietenos cu pielea, rămâne lubrifiat pentru o perioadă lungă de timp și nu are parfum. Borcanul mare de 500 ml (19,22 fl.oz.) facilitează aplicarea lubrifiantului în timpul actului sexual, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra plăcerii dumneavoastră.

    Lubrifiant pentru fisting sau cremă lubrifiantă pentru fisting...

    Un fisting lubricant este un ajutor indispensabil pentru penetrarea anală sau vaginală cu mâna sau cu pumnul! Chiar dacă nu trebuie să fie întotdeauna un pumn încleștat, orificiul respectiv al corpului este pus la grea încercare. Prin urmare, se folosesc lubrifianți speciali pentru fisting pentru a face fistingul cât mai confortabil posibil. Puteți găsi aici la meo.de fisting gel pe bază de apă, lubrifiant pe bază de silicon și lubrifiant pe bază de ulei sau grăsime pentru fisting. Acestea includ mărcile noastre încercate și testate Le Fist și Let's Fucker Ultimate, Let's Fuck Extreme, Glory Hole (cel mai vândut produs al nostru) Mancunt și Let's Fuck Hot, precum și produse precum J Lube și clasicul Crisco.

    Ce este un lubrifiant pentru fisting?

    Fistingul anal sau vaginal presupune întinderea maximă a deschiderii corpului respectiv și penetrarea profundă cu mâna, pumnul sau dildo-uri speciale. Pentru a face acest lucru mai ușor, se folosesc lubrifianți speciali pentru fisting care au o lubrifiere ridicată și nu au tendința de a se usca rapid. O sesiune de fisting în sling poate dura câteva ore, iar lubrifiantul folosit trebuie să poată ține pasul! Lubrifianții pentru fisting sunt disponibili pe bază de silicon, grăsime sau apă și cu proprietăți speciale, cum ar fi un efect anestezic precum Let's Fuck Extreme sau un efect de încălzire precum Let's Fuck Hot.

    Mai multe detalii:

    • Cremă de fisting BUTTR
    • Conținut: 500 ml (19.22 fl.oz.)
    • BUTTR este un lubrifiant inovator. Acesta oferă mai multă plăcere în timpul sexului, permite sexul anal relaxat cu dildo-uri sau în cuplu, penetrarea mai profundă cu mâna sau pumnul și este lubrifiantul ideal pentru o sesiune de fisting. Lubrifiantul nu trebuie utilizat cu jucării sexuale din silicon sau produse din latex, deoarece poate deteriora aceste materiale. Este mai potrivit pentru jucăriile sexuale din sticlă, oțel inoxidabil sau vinil.
    • Ingrediente (INCI): Apă, petrolatum, parafină lichidă, alcool cetearilic, propilenglicol, PEG-8 stearat, ceteareth-25, dimeticonă, fenoxietanol, miristat de izopropil, etilhexilglicerină, acid citric.
    • Ingrediente și aplicare: La formularea acestui lubrifiant, producătorul a avut grijă să selecteze ingrediente de înaltă calitate pentru a asigura o experiență sigură și plăcută. Informații detaliate despre ingrediente pot fi găsite pe ambalaj și în această descriere a produsului. Recomandăm utilizatorilor cu piele sensibilă sau alergii cunoscute să testeze produsul pe o suprafață mică de piele înainte de a-l utiliza pentru prima dată, pentru a exclude eventualele intoleranțe. Trebuie consultat un medic sau un farmacist dacă nu sunteți sigur cu privire la ingrediente sau la efectele acestora.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Funktioniert einwandfrei

    Habe die Buttr Creme erhalten und wir sind echt begeistert. Alles was vorher nicht funktioniert hat, hat mit der Buttr sofort funktioniert. Immer wieder gern.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Ottimo

    Testata sia la versione in crema sia quella in burro. Entrambe ottime, funzionano molto bene.
    La versione in burro è ovviamente molto più "pastosa", ma richiede un maggior lavoro per la pulizia a fine utilizzo.
    La versione crema invece è più facile da pulire, probabilmente risulta anche un po' più "scorrevole" ma penso che, a differenza dell'altra, in caso di impiego prolungato, richieda di essere ripristinato ogni tanto.
    Comunque entrambi i prodotti sono ottimi ed efficaci.

    • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Lubrificante per esigenti

    Il lubrificante a base siliconica è di fatto molto più lubrificante della versione a base d’acqua….l’importante è andarci piano e si può anche esagerare…..quindi ottimo per giochi estremi.
    Tempistiche abbontanti senza bisogno di riapplicare.
    Il prodotto va dosato bene perché poi per lavarlo via bisogna insistere un po di più dalla pelle…..anche se con un buon sapone si risolve. Dai tessuti si lava senza problemi. Consigliato per chi vuole esagerare…..

    • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Awesome

    Feels really good but my booty gets really hot when i am enjoying my toys i never had this with the other cream

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Slips in nicely

    So I've been struggling with MEO's fisting hand and this is the gel that got me through it. Fantastic lube and now is my number one buy for anal lube.
    Also seems to help when cleaning your anal toys.

    • 1 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    BUTTR Fisting Cream - Lubrifiant pentru fisting

    BUTTR Fisting Cream - Lubrifiant pentru fisting

    Dacă sunteți în căutarea unui lubrifiant deosebit de versatil și doriți să practicați atât fistingul anal, cât și vaginal, atunci ați găsit exact lubrifiantul potrivit cu BUTTR Fisting Cream. Chiar dacă preferi sexul deosebit de dur sau foarte intens, BUTTR Fisting Cream poate ține întotdeauna pasul cu cele mai sălbatice fantezii ale tale.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    19 alte articole din aceeași categorie: