De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Lubrifiant anal

Buletin informativ

Analforte - Mai multă plăcere și mai puțină durere - lubrifiant anal pentru sex anal relaxat

Lubrifiantul revoluționar pentru mai multă plăcere în timpul sexului anal! Gata cu grijile că penisul lui sau dildo-ul tău ar putea fi prea mare. Cu lubrifiantul anal Analforte, totul este fără efort. Perfect pentru sex anal sau sex solo cu jucării sexuale mari, fără a fi complet amorțitor. Ideal pentru începători.

Mai multe informații

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Lubrifiantul revoluționar pentru mai multă plăcere în timpul sexului anal! Gata cu grijile că penisul lui sau dildo-ul tău ar putea fi prea mare. Cu lubrifiantul anal Analforte, totul este fără efort. Perfect pentru sex anal sau sex solo cu jucării sexuale mari, fără a fi complet amorțitor.

    Ideal pentru începători. Analforte vă invită să experimentați și vă îndepărtează teama de sexul anal, deoarece formula specială relaxează mușchiul sfincterului și facilitează penetrarea anusului. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de sexul anal într-un mod complet plăcut, fără niciun disconfort. Indiferent dacă este prima dată sau sunteți un utilizator experimentat, Analforte asigură o experiență plăcută și plăcută.

    Cu Analforte vei experimenta sexul anal într-un mod complet nou:

    Lubrifiantul anal pe bază de silicon nu are doar proprietăți speciale de lubrifiere pe termen lung, ci și o formulă specială care face mai ușoară întinderea anusului. Acest lucru face ca Analforte să fie ideal pentru penetrarea anală, dar poate fi folosit și pe cale vaginală.

    Analforte - Mai multă plăcere și mai puțină durere:

    Analforte de la MEO este un lubrifiant anal certificat CE care a fost special dezvoltat pentru actul sexual anal. Un lubrifiant pe bază de silicon precum Analforte reduce durerea în timpul sexului anal deoarece oferă proprietăți lubrifiante de lungă durată, minimizează frecarea și menține pielea suplă. Acest lucru face ca penetrarea în anus să fie mai blândă și mai confortabilă, fără anestezie. Analforte oferă un efect deosebit de îndelungat și o lubrifiere optimă. Spre deosebire de mulți alți lubrifianți anali, Analforte relaxează în mod natural mușchiul sfincterului fără a provoca o pierdere completă a senzației în timpul sexului anal.

    Lubrifiant revoluționar pentru mai multă plăcere în timpul sexului anal:

    • Perfect pentru începători: Nu vă mai faceți griji cu privire la dimensiunea penisului sau a dildo-ului. Totul este fără efort cu Analforte. Ideal pentru sex anal sau sex solo cu jucării sexuale mari, fără a fi complet amorțitor.
    • Efect relaxant: Analforte relaxează în mod natural mușchiul sfincterului, face penetrarea mai ușoară și nu duce la o pierdere completă a senzației în timpul sexului anal.
    • Proprietăți lubrifiante de lungă durată: Dezvoltat pe bază de silicon, lubrifiantul oferă proprietăți de alunecare deosebit de îndelungate și o netezime optimă.
    • Versatil: Ideal pentru penetrarea anală, dar poate fi utilizat și pe cale vaginală. Potrivit pentru dildo-uri mai mari și pluguri anale.
    • Fabricat în Germania: Analforte este un produs certificat CE care este fabricat exclusiv în Germania din ingrediente de înaltă calitate, certificate.
    • Sigur și compatibil: Testat dermatologic pentru compatibilitatea cu pielea și mucoasele, fără grăsimi, incolor, inodor și fără gust. Compatibil cu latexul și ușor de spălat cu apă și săpun.
    • Economic și economic: Foarte economic de utilizat, lubrifiantul poate fi îndepărtat doar cu apă și săpun.
    • Fără aditivi anestezici: Fără lidocaină și benzocaină, deci blând și natural.


    Lubrifiantul anal Analforte este foarte economic și, prin urmare, economic de utilizat.

    Lubrifiantul este absolut de lungă durată și poate fi îndepărtat numai cu apă și săpun. Analforte este un lubrifiant anal de succes pe bază de silicon și garantează o alunecare sigură și ușoară. Special dezvoltat pentru actul sexual anal, lubrifiantul Analforte permite întinderea optimă a anusului. Are un efect impresionant și asigură o lubrifiere de foarte lungă durată. Lubrifiantul nostru anal Analforte este compatibil cu latexul și face ca pielea să se simtă catifelată.



    A fost testat dermatologic pentru compatibilitatea cu pielea și mucoasele, este fără ulei, incolor, inodor și fără gust.Aplicare:Aplicați o cantitate mică de lubrifiant Analforte pe deget și masați în/din anus. Efectul rezultat este relaxant și calmant și favorizează penetrarea ușoară. Recomandăm, de asemenea, spray-ul nostru Analforte Anal Relax pentru a face experiența și mai plăcută și pentru a obține o relaxare maximă în timpul sexului anal.

    Mai multe detalii:

    • Analforte
    • Lubrifiant pe bază de silicon
    • Analforte este un lubrifiant pe bază de silicon fără ulei, grăsime și parfum, care nu lasă reziduuri și este inodor. Se aplică pe penis, anus sau vagin, după cum este necesar. Analforte este compatibil cu latexul și poate fi ușor spălat cu apă și săpun. A se păstra într-un loc răcoros, ferit de îndemâna copiilor. Evitați lumina directă a soarelui și închideți bine după utilizare.
    • Conținut: 30 ml (1,01 fl. oz.), 100 ml (3,38 fl. oz.)
    • Ingrediente (INCI): Dimeticonă, Dimeticonol, Ciclometiconă, Laureth-9.
    • Nu aplicați niciodată lubrifiantul pe rănile deschise sau pe pielea inflamată.
    • Nu facem compromisuri când vine vorba de calitatea și siguranța produselor noastre. La MEO, lucrăm în fiecare zi pentru a ne îmbunătăți constant calitatea și pentru a pune satisfacția dumneavoastră pe primul loc. Producem exclusiv în Germania cu ingrediente de înaltă calitate, certificate, care sunt absolut sigure pentru viața ta sexuală.
    • Ingrediente și aplicare: În compoziția Analforte, ne bazăm pe o selecție de ingrediente de înaltă calitate pentru a vă garanta o experiență sigură și plăcută. Informații detaliate despre ingrediente pot fi găsite pe ambalaj și în această descriere a produsului. Recomandăm clienților cu piele sensibilă sau alergii cunoscute să testeze produsul pe o suprafață mică de piele înainte de a-l utiliza pentru prima dată, pentru a exclude eventualele intoleranțe. Trebuie consultat un medic sau farmacist dacă există incertitudini cu privire la ingrediente sau la efectele acestora.
    • MEO și Analforte sunt mărci înregistrate ale MEO Vertriebs GmbH. Toate celelalte nume de marcă, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Menționarea numelor de marcă sau a mărcilor comerciale este doar în scop de referință și nu implică nicio afiliere sau parteneriat.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Tiefer

    Ich habe in den letzten Jahren viele Gleitmittel ausprobiert, aber mit Analforte habe ich bisher am meisten Spaß. Es gleitet tiefer und leichter als alle anderen Gleitmittel, die ich bisher benutzt habe.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Ottimo

    Ottimo per il sesso anale, non si secca come quelli a base di acqua

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Worth the money and now I can’t walk!

    Always been a little sensitive in the rear, which is surprising considering I’ve been gay my whole life. Now my husband can pound away for hours without giving me any problems. Worth the money.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Produit au top

    Qu'il s'agisse des effets anesthésiants ou bien de la qualité du produit en lui-même, rien n'est à redire. Ce produit est au top, je le recommande les yeux fermés!

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Absolut angenehm

    Ich bin absolut begeistert von diesem Gleitgel auf Silikonbasis. Es bietet eine außergewöhnlich langanhaltende Gleitfähigkeit, die andere Gleitgele bei weitem übertrifft. Die Textur ist samtig und hinterlässt ein wunderbar geschmeidiges Gefühl auf der Haut, ohne klebrig zu werden. Auch nach längerem Gebrauch bleibt die Gleiteigenschaft konstant, sodass Nachtragen selten nötig ist.

    Ein weiterer Pluspunkt ist die Hautverträglichkeit. Ich habe empfindliche Haut und hatte noch nie Probleme oder Irritationen bei der Verwendung dieses Produkts. Zudem ist es geruchsneutral, was ich als sehr angenehm empfinde.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Geht so

    Geht so. Es ist wirklich ein Ass Relaxer der extrem gut funktioniert aber ich finde die Handhabung nicht wirklich praktisch.

      Evaluare 

      Klein aber ohoooooo

      Meine Freundin liebt es jetzt von hinten! Das Zeugs verspricht "More pleasure - less pain", also sowas wie mehr Vergnügen und weniger Schmerzen und das Versprochen wird definitiv gehalten. Besonders hervorheben möchten wir, dass das Gel im Gegensatz zu vielen anderen Anal-Gleitmitteln den Schließmuskel auf natürliche Weise entspannt, ohne dass es zu einem Gefühlsverlust kommt. Das hat unsere Erfahrungen beim Analsex, vor allem für meine Freunding als "Anfängerin", absolut revolutioniert. Wenn man auf der Suche nach einem zuverlässigen, langanhaltenden Gleitgel ist, das speziell für den Analsex entwickelt wurde, ist das Zeugs hier definitiv die beste Wahl.

      • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Ottimo

      Finora il migliore che ho mai provato per ogni suo uso, anche il prezzo per quello rispetto agli ialtri è molto competitivo. L'unica cosa che vorrei è avere confezioni piu grandi ;)

      • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Lubrficante Analforte

      Ottimo, sicuramente il migliore che abbia provato! Bellissima sensazione, nessuna irritazione e non unge; di certo lo acquisterò ancora

      • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Pas mal mais contenant ridicule

      Ce produit est excellent pour les sensations et son efficacité. Par contre le contenant est ridicule et est très vite épuisé. Le rapport qualité prix est donc très faible

      • 5 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Bel prodotto consigliato e funzionale al 100%

      Bel prodotto consigliato e funzionale al 100%

      • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Endlich kann ich es genießen

      Endlich kann ich es genießen und mich richtig beim Analsex gehen lassen. Vorher war ich immer schmerzhaft verkrampft, aber dieses kleine Zauberfläschchen hat mir so sehr geholfen, daß ich mich jetzt voll der Lust hingeben kann. Ich bin wirklich sehr dankbar für dieses Produkt und kann es nur weiterempfehlen.

      • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      She loved!!!

      This is an awesome product.My wife never let me fuck her in her ass.But with this she love anal sex.Now if I don't fuck her ass she is mad with me I recommend.She loved!!!

      • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      c'est le meilleur que j'ai essayer !

      Vraiment le meilleur aucune douleure il peut chauffer une petite minutes mais ca passe très vite c'est le meilleur que j'ai essayer !

      • 5 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      AMAZING

      By far the best lubricant that we have used! It doesn't goop up or get sticky, it feels very natural. We would definitely recommend this to other people!

      • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Intensiv und ausdauernd

      Wer es intensiv und ausdauernd mag, der hat hier genau das richtige Gleitgel angeklickt. Gerade Analverkehr über mehrere Stunden hinweg, ist ja ultimativ geil, aber kann auch anstrengend werden. Manchmal verkrampft dann einfach alles und der Spaß ist vorbei. Anders mit diesem Gleitgel. Wir sind begeistert! Entspannt ohne zu betäuben und man will einfach mehr, mehr, mehr.. Ist super ergiebig und lässt sich gut dosieren. Ist aus unserem Nachttisch nicht mehr wegzudenken. Volle Punktzahl.

      • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Analforte - Mai multă plăcere și mai puțină durere - lubrifiant anal pentru sex anal relaxat

      Analforte - Mai multă plăcere și mai puțină durere - lubrifiant anal pentru sex anal relaxat

      Lubrifiantul revoluționar pentru mai multă plăcere în timpul sexului anal! Gata cu grijile că penisul lui sau dildo-ul tău ar putea fi prea mare. Cu lubrifiantul anal Analforte, totul este fără efort. Perfect pentru sex anal sau sex solo cu jucării sexuale mari, fără a fi complet amorțitor. Ideal pentru începători.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      26 alte articole din aceeași categorie: