De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Electrostimulare anală

Buletin informativ

Tartarus Quadripolar Butt Plug - Un produs revoluționar de la ElectraStim

Experiența 3D a electrostimulării anale! Descoperiți o dimensiune cu totul nouă a orgasmului anal cu butt plugul Tartarus Quadripolar de la ElectraStim și bucurați-vă de o electrostimulare tridimensională intensă ca niciodată. Butt plugul Tartarus Quadripolar este fabricat din silicon moale, flexibil și conductiv și se mulează perfect pe contururile corpului.

Mai multe informații

3941/00

169,99 €


-50,00 €

119,99 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Tartarus Quadripolar Butt Plug - Un produs revoluționar de la ElectraStim

    Experiența 3D a electrostimulării anale! Descoperiți o dimensiune cu totul nouă a orgasmului anal cu Tartarus Quadripolar Butt Plug de la ElectraStim și bucurați-vă de o electrostimulare tridimensională intensă ca niciodată. Tartarus Quadripolar Butt Plug este fabricat din silicon moale, flexibil și conductiv și se mulează perfect pe contururile corpului.

    Design cvadripolar pentru stimulare la 360 de grade în anus!

    Tartarus Quadripolar Butt Plug oferă un design quadripolar unic care oferă senzații uluitoare și fără precedent. Corpul lui Tartarus Quadripolar Butt Plug este împărțit în patru secțiuni conductoare separate care pot fi activate independent una de cealaltă. Această configurație oferă o stimulare la 360 de grade în anus și creează o senzație intensă de plenitudine fără a depăși limitele fizice ale utilizatorilor mai puțin experimentați.

    Un lucru este garantat: Orgasme anale uluitoare!

    Fiecare dintre cele patru zone conductive ale Tartarus Quadripolar Butt Plug poate fi controlată individual pentru a crea o varietate de senzații electrosenzoriale diferite. Prin conectarea la un dispozitiv de electrostimulare cu 2 ieșiri, curentul electric poate curge într-o mișcare circulară de la un punct conductiv la altul, oferind o senzație cu totul nouă de electrostimulare anală. Un model de undă continuă sau puls creează senzații puternice și o senzație accentuată de umplere a anusului. Devine și mai interesant cu modele alternante de unde sau impulsuri care stimulează diferite zone ale Tartarus Quadripolar Butt Plug în momente diferite. Electrostimularea anală cvadripolară necesită un dispozitiv de electrostimulare cu două canale, cum ar fi SexBox de la MEO, Flick Duo, Flux, SensaVox sau AXIS și patru conexiuni de cablu în același timp.

    Caracteristica specială a electrostimulării anale:

    Electrostimularea anală oferă o experiență de neegalat care depășește metodele convenționale de stimulare. Terminațiile nervoase din zona anală sunt stimulate direct și intensiv cu ajutorul unor impulsuri electrice specifice. Acest lucru duce la senzații profunde, ondulatorii, care sunt descrise ca fiind extrem de plăcute și excitante. Electrostimularea anală poate fi blândă și relaxantă sau intensă și puternică, în funcție de preferințele personale și de setările dispozitivului de electrostimulare. Dispozitivul permite controlul precis al intensității și al tipului de stimulare, creând o experiență personalizată.

    Confort și calitate:

    Tartarus Quadripolar Butt Plug are o bază rotunjită, care vă permite să stați confortabil cu plugul anal introdus. Prizele de conectare sunt încastrate pentru a preveni deteriorarea cablurilor. Deși toate cablurile ElectraStim sunt compatibile din punct de vedere tehnic, baza a fost special concepută pentru cablurile la 90 de grade care stau la același nivel atunci când utilizați Tartarus Quadripolar Butt Plug.

    Accesorii incluse:

    Tartarus Quadripolar Butt Plug din silicon vine cu o husă de depozitare din microfibră și un manual de instrucțiuni multilingv (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

    Curățare și îngrijire ușoară:

    Electrodul poate fi curățat cu ușurință cu apă caldă și un detergent ușor sau spray-ul VERYCLEAN. Pentru a evita deteriorarea electrodului, nu trebuie utilizați agenți de curățare agresivi.

    Acest lucru face electrostimularea anală sau vaginală și mai plăcută:

    Pentru o experiență optimă, trebuie utilizat lubrifiantul nostru pe bază de apă ESHOCK. Acest lubrifiant special garantează o inserție anală/vaginală ușoară și o bună conductivitate electrică. Evitați cu orice preț lubrifianții pe bază de silicon sau lubrifianții hibrizi.

    Mai multe detalii:

    • Plug anal cu patru poli Tartarus
    • Pentru utilizarea cu dispozitivele noastre de electrostimulare (diverse cabluri de conectare și adaptoare disponibile ca accesorii).
    • Lungime totală: 11,2 cm
    • Lungime inserabilă: 9 cm
    • Diametru: 3,8 cm
    • Diametrul gâtului: 1,6 cm
    • Dimensiunea conexiunii: 2 mm (x4)
    • Cablurile de conectare nu sunt incluse în pachetul de livrare. Acestea trebuie comandate separat.
    • Instrucțiuni de utilizare: Tartarus Quadripolar Butt Plug este potrivit pentru o gamă largă de electrostimulare anală. Oferă dimensiunea perfectă pentru utilizatorii avansați, în timp ce aspectul quadripolar creează un sentiment de plenitudine care va satisface chiar și cei mai experimentați clienți ai noștri. Fabricat din silicon moale, flexibil și conductiv, Tartarus Quadripolar Butt Plug se mulează perfect pe contururile corpului pentru a asigura o experiență confortabilă și intensă. Tartarus Quadripolar Butt Plug nu este potrivit doar pentru electrostimulare anală, ci și pentru cea vaginală.
    • Notă de siguranță: Utilizarea dispozitivelor și cablurilor de electrostimulare corecte este esențială pentru o experiență sigură și plăcută. Toate produsele ElectraStim au fost proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde de siguranță.
    • Dezvoltate în Marea Britanie în conformitate cu cele mai recente reglementări de siguranță britanice și europene.
    • Notă privind siguranța: Electrostimularea erotică (E-Stim) este o practică comună, dar este important să fiți conștienți de problemele de siguranță implicate. E-Stim nu este potrivit pentru persoanele care suferă de epilepsie, au un stimulator cardiac sau un dispozitiv medical de perfuzie, au probleme cardiace sau sunt însărcinate și nu trebuie utilizat niciodată deasupra sânilor sau gâtului. Toate dispozitivele E-Stim Systems sunt proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde. Cumpărătorul își asumă responsabilitatea pentru utilizarea corectă a produselor.
    • MEO este o marcă comercială înregistrată a MEO. Toate celelalte mărci comerciale și logo-uri sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Whole new level of pleasure

    I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Game-changer

    The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Extrem geil

    Extrem geil, kann ich nur empfehlen

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Tartarus Quadripolar Butt Plug - Un produs revoluționar de la ElectraStim

    Tartarus Quadripolar Butt Plug - Un produs revoluționar de la ElectraStim

    Experiența 3D a electrostimulării anale! Descoperiți o dimensiune cu totul nouă a orgasmului anal cu butt plugul Tartarus Quadripolar de la ElectraStim și bucurați-vă de o electrostimulare tridimensională intensă ca niciodată. Butt plugul Tartarus Quadripolar este fabricat din silicon moale, flexibil și conductiv și se mulează perfect pe contururile corpului.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: