De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Căluș de gură

Buletin informativ

Inel cu pârghie - pârghie cu inel O-ring

Călușul cu inel îndeplinește mai multe funcții speciale: Oprește fluxul de vorbire, duce la salivație incontrolabilă și împiedică partenerul supus să își închidă gura și buzele.

Mai multe informații

5255/40

18,99 €


-2,00 €

16,99 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Gama BDSM a magazinului MEO Shop include călușul cu inel, o alegere deosebit de erotică și funcțională printre călușele de gură. Călușul inelar cu inel O nu are doar un preț atractiv, ci este și un accesoriu indispensabil pentru fiecare sesiune BDSM. Călușul cu inel îndeplinește mai multe funcții speciale:

    Oprește fluxul de vorbire, duce la salivație incontrolabilă și împiedică închiderea gurii și a buzelor partenerului supus. Gagul inelar de la MEO® asigură în mod fiabil că partenerul supus rămâne tăcut și este accesibil oral în orice moment, în același timp. Datorită curelei moi pentru cap din piele naturală, călușul cu inel este deosebit de confortabil de purtat și nu taie colțurile gurii. Cureaua poate fi ajustată cu precizie la circumferința capului cu ajutorul unei catarame, asigurând o fixare sigură și confortabilă.

    Acest căluș este un accesoriu BDSM excelent, care poate fi folosit într-o varietate de moduri imaginative în orice sesiune de bondage și, prin urmare, este o parte esențială a oricărei game BDSM. Călușul cu inel din magazinul MEO se caracterizează prin calitate și design sofisticat. Călușul inelar nu numai că oferă un control eficient și acces la gura partenerului supus, dar este și confortabil de purtat, ceea ce îl face un instrument ideal pentru orice sesiune de bondage. Călușul cu inel este rezultatul experienței și expertizei care se regăsește în fiecare produs MEO.

    Mai multe detalii:

    • Călușul inelar pentru sclavi bondage: ideal pentru a controla complet partenerul supus și pentru a sublinia dominanța.
    • Inel acoperit cu piele: Inelul călușului inelar poate fi poziționat în fața sau în spatele dinților, astfel încât respirația și înghițirea să rămână posibile în timpul utilizării.
    • Material: Fabricat din piele naturală, care este atât robustă, cât și confortabilă la purtare.
    • Dimensiuni: Diametrul interior al inelului este de aproximativ 40 mm.
    • Adăugare recomandată: Spray-ul nostru EZ2SUCK, care suprimă reflexul de căscat atunci când se poartă călușul cu inel (sau în timpul unui blowjob), poate fi o completare utilă.
    • Aspecte de siguranță: Atunci când se utilizează călușul cu inel, trebuie să se aibă întotdeauna grijă să nu se afecteze respirația.
    • Model de succes: Acest căluș de inel din piele este considerat unul dintre cele mai bune din scena BDSM și a fost deja vândut de mii de ori în magazinul BDSM MEO.
    • Design fabricat în Germania: Design grozav, fabricat la cele mai înalte standarde de calitate.
    • Cumpărați gaguri în magazinul BDSM: Pe lângă versatilul căluș de inel, magazinul MEO oferă o selecție extinsă de alte călușuri de înaltă calitate pentru a personaliza și intensifica fiecare sesiune BDSM. Aici veți găsi gaguri pentru o mare varietate de nevoi și preferințe, calitatea, confortul și eficiența fiind în centrul atenției. Gagurile cu biluțe din magazinul MEO se caracterizează prin manevrare ușoară și acțiune eficientă. Bilele ferme din silicon sau din cauciuc împiedică în mod fiabil orice comunicare verbală, în timp ce curelele reglabile asigură o potrivire perfectă. Gagurile cu găuri de aer oferă o opțiune sigură și confortabilă, deoarece deschiderile mici facilitează respirația și, în același timp, nu împiedică fluxul de salivă. O alegere ideală pentru sesiunile BDSM mai intense. Aceste călușuri sunt hipoalergenice, ușor de curățat și sunt disponibile în diferite mărimi și stiluri pentru a se potrivi atât începătorilor, cât și utilizatorilor avansați. Magazinul MEO oferă, de asemenea, diverse modele de călușuri cu inel care țin gura deschisă și permit accesul liber, ideale pentru diverse jocuri de rol. Călușele de gură umplu complet gura și împiedică orice mișcare a limbii, ideale pentru scenarii care necesită control și supunere maximă. Snaffle gags, inspirate de accesoriile de echitație, oferă o estetică și o funcționalitate deosebită. Selecția mare de călușari din magazinul MEO garantează că există un model potrivit pentru fiecare gust și nivel de experiență. Fie că este vorba de gaguri cu bilă, gaguri cu gaură de aer, gaguri din silicon, gaguri cu inel, gaguri de gură sau gaguri cu mușcătură - fiecare produs este fabricat cu grijă pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de siguranță, confort și eficiență. Descoperiți varietatea colecției de gaguri din magazinul MEO și îmbogățiți-vă sesiunea BDSM cu accesorii de înaltă calitate, elegante și eficiente.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    soddisfatto

    Il materiale è molto bello ed è stato soddisfacente.

      Evaluare 

      Un excellent accessoire BDSM

      Le bâillon en anneau garantit de manière fiable que l'esclave reste silencieux et est accessible oralement à tout moment. Grâce à la lanière souple en cuir véritable, le bâillon est particulièrement confortable à porter et ne coupe pas les coins de la bouche. La sangle peut être ajustée de façon optimale à n'importe quel périmètre crânien grâce à une boucle. Un excellent accessoire BDSM que tu peux utiliser de manière imaginative dans chaque séance de bondage.

        Evaluare 

        Bavaglio O-ring Gag

        La gag ad anello di MEO assicura in modo affidabile che lo schiavo rimanga in silenzio e sia accessibile per via orale in qualsiasi momento. Grazie al morbido cinturino in vera pelle, il bavaglio è molto comodo da indossare e non taglia gli angoli della bocca. Il cinturino può essere regolato in modo ottimale su qualsiasi circonferenza della testa mediante una fibbia. Un grande accessorio BDSM che si può usare in modo fantasioso in ogni sessione di bondage.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Praktischer Knebel

        Für alle Freunde der BDSM-Erotik, kann ich diesen Knebel nur empfehlen. Der Knebel sitzt gut und hält den Mund schön weit offen.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Bonne qualité

        Très bonne qualité et résistant

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        O Ring Gag

        The O-Ring has leather straps with a rubber coated metal ring- comfort, durability and control all in one!

        • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Die zunge geht gut durch

        Schnelle und diskrete lieferung. der knebel an sich ist gut verarbeitet. Der O-Ring könnte manchen etwas zu klein sein aber das ist geschmackssache. Die zunge geht gut durch und das sieht dann ziemlich geil aus.

          Evaluare 

          Awesome

          Your tongue can flick in and out, but there's no way in hell your mouth is closing and it's impossible to push the gag out. You're stuck.

          • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Inel cu pârghie - pârghie cu inel O-ring

          Inel cu pârghie - pârghie cu inel O-ring

          Călușul cu inel îndeplinește mai multe funcții speciale: Oprește fluxul de vorbire, duce la salivație incontrolabilă și împiedică partenerul supus să își închidă gura și buzele.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          30 alte articole din aceeași categorie: