De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Cleme pentru sfârcuri

Buletin informativ

Turn ajustabil pentru țâțe - Cleme pentru sfârcuri BDSM

Lovitura supremă pentru iubitorii supuși de stimulare extremă a mameloanelor. Turnul nostru ajustabil Tit Tower este jucăria sexuală BDSM perfectă pentru oricine caută stimularea intensă și controlată a mameloanelor sensibile. Cu capacitatea de a întinde sfârcurile cu mai mult de 7 cm extreme, acest dispozitiv metalic de înaltă calitate oferă o gamă largă de senzații - de la tandrețe la intensitate.

Mai multe informații

9240/00

59,99 €


-10,00 €

49,99 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Lovitura supremă pentru iubitorii supuși de stimulare extremă a mameloanelor. Turnul nostru ajustabil Tit Tower este jucăria sexuală BDSM perfectă pentru oricine caută stimularea intensă și controlată a mameloanelor sensibile.



    Cu capacitatea de a întinde sfârcurile cu mai mult de 7 cm extreme, acest dispozitiv metalic de înaltă calitate oferă o gamă largă de senzații - de la tandrețe la intensitate. De ce bărbații și femeile iubesc clemele pentru sfârcuri: Clemele pentru sfârcuri sunt un accesoriu BDSM popular, care este apreciat de bărbați și femei deopotrivă. Motivele pentru acest lucru sunt variate și se bazează pe senzațiile unice și pe aspectele psihologice pe care clemele pentru sfârcuri le oferă:

    • Orgasme mai puternice: sensibilitatea sfârcurilor este atât de pronunțată încât unele persoane pot avea orgasm doar prin stimularea lor!
    • Sensibilitate crescută: utilizarea clemelor pentru sfârcuri crește fluxul sanguin către sfârcuri, făcându-le mai sensibile și mai excitabile. Acest lucru duce la senzații sexuale mai intense, care sunt apreciate atât de bărbați, cât și de femei.
    • Plăcere durere: Pentru multe persoane, atracția clemelor pentru mameloane este o combinație de durere și plăcere. Clemele pentru sfârcuri exercită presiune asupra sfârcurilor sensibile, rezultând o durere plăcută care este, de asemenea, excitantă. Acest amestec de durere și plăcere poate fi deosebit de intens și satisfăcător.
    • Stimulare psihologică: utilizarea clemelor pentru sfârcuri poate spori sentimentul de supunere și control. Pentru partenerii supuși, faptul că știu că sunt în mâinile partenerului dominant este un stimul psihologic puternic. În același timp, partenerul dominant se bucură de controlul și puterea pe care le poate exercita prin utilizarea clemelor pentru sfârcuri.
    • Versatilitate în utilizare: Clemele pentru sfârcuri precum Tit Tower oferă o gamă largă de aplicații posibile. Ele pot fi folosite singure sau cu un partener. Clema pentru sfârcuri detașabilă (așa-numita "Clover Clamp") cu un strat de plastic antiderapant pe suprafața de prindere poate fi utilizată și individual pentru a atașa greutăți suplimentare și a intensifica și mai mult stimularea.




    Caracteristici ale Tit Tower reglabil Tit Tower-ul nostru este un dispozitiv BDSM robust și versatil care a fost special dezvoltat pentru stimularea extremă a mameloanelor. Intensitatea clemelor pentru sfârcuri este reglabilă, astfel încât atât începătorii, cât și fanii BDSM experimentați își vor valorifica banii. Iată doar câteva dintre caracteristicile remarcabile care caracterizează Tit Tower-ul nostru:

    • Metal de înaltă calitate: Tit Tower este fabricat din metal de înaltă calitate care nu este doar durabil, ci și sigur și prietenos cu pielea.
    • Întindere extremă a mameloanelor: Cu o întindere maximă de peste 7 cm, Tit Tower oferă o stimulare direcționată și controlată care poate fi personalizată în funcție de nevoile individuale.
    • Cleme pentru mameloane detașabile: Clemele pentru sfârcuri au un strat de plastic antiderapant pe suprafața de prindere și pot fi utilizate și fără dispozitiv. Acest lucru oferă flexibilitate suplimentară în utilizare.
    • Multifuncțional: Dacă penisul nu este în erecție, Tit Tower este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea CBT direcționată (ca o clemă pentru prepuț și pentru întinderea penisului). Acest lucru face din Tit Tower un instrument extrem de versatil în repertoriul BDSM.




    Aplicare și curățare: Tit Tower este ușor și sigur de utilizat. Începeți cu o intensitate scăzută și creșteți încet întinderea pentru a spori senzațiile și a explora limitele partenerului sau ale dumneavoastră.

    După utilizare, dispozitivul trebuie curățat și dezinfectat temeinic pentru a asigura o utilizare igienică. Tit Tower reglabil oferă stimularea supremă pentru toți fanii jocurilor extreme cu sfârcuri. Versatilitatea sa și capacitatea de a-l folosi atât pentru stimularea sfârcurilor, cât și pentru CBT îl fac un accesoriu esențial pentru orice colecție BDSM. Atât bărbații, cât și femeile vor aprecia senzațiile intense și stimularea psihologică pe care le oferă acest dispozitiv unic.

    Descoperiți acum lumea stimulării sfârcurilor cu Tit Tower-ul nostru de înaltă calitate și experimentați momente de plăcere și devotament de neegalat.Mai multe detalii:

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Muy buen aparato

    Buen aparato para el estiramiento de los pezones teniendo el aparato puesto durante mucho tiempo da excelentes resultados.

      Evaluare 

      super arrache tetons

      tres bon article pour le travail des seins pas evidant pour les débutantes mais au bout de quelques fois on en jouit tres fort et on voit ses tetons s'allonger a l'extreme
      Myarlou soumise

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Single device or a pair?

      Other tit torture devices make it clear you’re buying a pair, but this ad is ambiguous. Which is it, a pair of just one?

      • 2 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      I LOOOOOOOOVED it

      I have small nipples and never knew they could be stretched so far. It felt as though they were being ripped from my body. I LOOOOOOOOVED it

      • 6 din 7 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Sehr geile Dinger

      Geil und extrem effektiv. Die Verstellung ist einfach, sogar relativ "feinfühlig". Grundsätzlich machen die Tit Tower uns einen riesigen Spaß.

      • 1 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Nippelklemmen

      War erst etwas skeptisch wegen der Konstruktion, aber diese ist perfekt und die Nippelklammern halten prima. Produkt kann ich empfehlen.

      • 1 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      I am going to enjoy using it on him

      I have not bought this item yet. I am in fact going to be purchasing this item in the very near future. My slave is going to not like it, but I am going to enjoy using it on him. I love the items that MEO-TEAM comes out with. Anyhow, I just love this item.

      • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      MUST HAVE

      This is a must have item for any male nipple pain pig. It works great on developed male nipples. As the Tower pulls the nipple, even more hungry nipple flesh is exposed so you can add more clamps.

      • 5 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Efficient

      A simple yet very efficient design to help you squeeze and pull on your subs nipples.

      • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Turn ajustabil pentru țâțe - Cleme pentru sfârcuri BDSM

      Turn ajustabil pentru țâțe - Cleme pentru sfârcuri BDSM

      Lovitura supremă pentru iubitorii supuși de stimulare extremă a mameloanelor. Turnul nostru ajustabil Tit Tower este jucăria sexuală BDSM perfectă pentru oricine caută stimularea intensă și controlată a mameloanelor sensibile. Cu capacitatea de a întinde sfârcurile cu mai mult de 7 cm extreme, acest dispozitiv metalic de înaltă calitate oferă o gamă largă de senzații - de la tandrețe la intensitate.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      30 alte articole din aceeași categorie: