De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Ball stretcher

Buletin informativ

Ball Stretcher "Fakir" al Dr. Sado - Cea mai bună experiență CBT cu vârfuri și placă de presare

Ball stretcher-ul "Fakir" de la Dr. Sado nu este doar un accesoriu BDSM, ci un instrument pentru sesiuni intense de tortură a penisului și a bilelor (CBT). Echipat cu vârfuri și o placă de presiune, scrotul nu este doar întins, ci și expus unui pat de cuie care exercită o presiune din ce în ce mai mare prin tijele filetate contrar rotative ale ball stretcherului.

Mai multe informații

1647/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus costurile de transport

Disponibil în curând

    Mai multe informații

    Ball Stretcher "Fakir" de la Dr Sado - Experiența CBT supremă cu vârfuri și placă de presare

    Ball stretcher-ul "Fakir" de la Dr. Sado nu este doar un accesoriu BDSM, ci un instrument pentru sesiuni intense de tortură a penisului și a bilelor (CBT). Echipat cu crampoane și o placă de presiune, scrotul nu este doar întins pe toată lungimea sa, ci și expus unui pat de cuie care exercită o presiune din ce în ce mai mare prin tijele filetate contra-rotative ale ball stretcherului. O experiență doar pentru fanii BDSM experimentați care știu ce vor.

    Întindere maximă și presiune intensă:

    Ball stretcherul FAKIR al Dr. Sado a fost special dezvoltat pentru o întindere maximă a scrotului. De îndată ce cele două inele ale ball stretcherului sunt plasate în jurul scrotului cu ajutorul unei chei Allen și închise ferm, începe tortura plăcută. Greutatea proprie de aproape o jumătate de kilogram asigură imediat o tracțiune intensă în jos. Dar acesta este doar începutul: prin rotirea piulițelor de pe tijele filetate, întinderea scrotului poate fi și mai mare. În același timp, presiunea plăcii de presiune crește de jos, astfel încât "patul de cuie" intră în contact complet cu testiculele. O senzație care combină perfect durerea și plăcerea.

    Cum funcționează ball stretcher-ul "Fakir" de la Dr. Sado?

    Ball stretcherul "Fakir" de la Dr. Sado este echipat cu două inele solide din oțel inoxidabil care sunt plasate în jurul scrotului și închise în siguranță. Tijele filetate care se rotesc în sens contrar permit controlarea individuală a întinderii scrotului și a presiunii asupra testiculelor. Cu cât piulițele sunt rotite mai mult, cu atât este mai puternică tragerea în jos și cu atât mai mare este presiunea pe care piroanele o exercită asupra testiculelor de jos. Acest lucru permite personalizarea intensității unei sesiuni de CBT - de la întindere ușoară la stimulare extremă.

    Ce face ca ball stretcherul Fakir al Dr. Sado să fie atât de special?

    Ball stretcherul "Fakir" de la Dr. Sado diferă de orice alt ball stretcher convențional datorită combinației sale unice de întindere a scrotului și "stimulare" direcționată a testiculelor. Designul cu vârfuri și placă de presiune este perfect pentru experiențe CBT hardcore. Prin combinația de tensiune și presiune, acest ball stretcher oferă o experiență intensă care satisface pe deplin toate fanteziile sadomasochiste. În plus, ball stretcherul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce îl face nu numai robust și durabil, dar și ușor de curățat și hipoalergenic.

    Mai multe detalii:

    • Ball Stretcher "Fakir" de la Dr. Sado
    • Ball Stretcher de la Dr Sado
    • Ball Stretcher "FAKIR" de la Dr Sado este instrumentul perfect pentru fanii BDSM experimentați care caută stimularea extremă a testiculelor. Cu designul său sofisticat de țepi și placă de presare, întărit de propria greutate și tije filetate, acest ball stretcher CBT oferă sesiuni intense și de neuitat.
    • Diametrul interior al inelelor: aprox. 35 mm
    • Lungimea minimă de întindere: 27 mm atunci când ambele inele sunt suprapuse
    • Material: oțel inoxidabil de înaltă calitate, antialergic
    • Greutate: puțin sub 500 de grame greutate proprie asigură imediat o tensiune intensă
    • Unealtă: cheie Allen inclusă pentru o utilizare ușoară
    • Înainte și după fiecare utilizare, vă recomandăm să curățați bine ball stretcherul FAKIR cu detergentul InstaClean pentru a asigura o igienă maximă.
    • Concluzie: O necesitate pentru fanii hardcore CBT!

     

    Dr. Sado Fakir Ball Stretcher

     

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Neues lieblings Spielzeug

    Ich kann mich der vorherigen Bewertung nicht anschließen, ich hatte keine Probleme mit den Schrauben, oder das Gefühl, dass irgendwas wackeln würde. Ich empfand das Toy als außerordentlich hochwertig. Es saß bomben fest und man konnte separat die Hoden lang ziehen und die Platte mit den Spikes hoch drehen. Das Toy hält einmal befestigt fest, perfekt für einen ausgedehnten Cbt Abend. Besonders erregend fand ich es mit meinem Partner Sex zu haben während er dieses Toy tragen musste.

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Nearly perfect, but...

    This toy meet all of my expectations (and my partners'!), but we all feel the "fit & finish" leaves much to be desired, *especially* at this price. The hinged rings themselves are well made & solid. The screws & holes for closing do not have alignment guides & one has to really work to not strip the screws as they are tightened. Worst, though, is the flimsy feel of the long screws that do the stretching... They need a weld not just at the bottom of the base ring, but also at the top for better stability. And they are too short - ~12cm. The spiked testicle plate is beyond shaky & gets in the way as stretching starts. Finally, the spikes should be pointed. Just my humble opinion. All in all it feels like this is a prototype of a great toy idea

    • 5 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Ball Stretcher "Fakir" al Dr. Sado - Cea mai bună experiență CBT cu vârfuri și placă de presare

    Ball Stretcher "Fakir" al Dr. Sado - Cea mai bună experiență CBT cu vârfuri și placă de presare

    Ball stretcher-ul "Fakir" de la Dr. Sado nu este doar un accesoriu BDSM, ci un instrument pentru sesiuni intense de tortură a penisului și a bilelor (CBT). Echipat cu vârfuri și o placă de presiune, scrotul nu este doar întins, ci și expus unui pat de cuie care exercită o presiune din ce în ce mai mare prin tijele filetate contrar rotative ale ball stretcherului.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: